inu:it oplever en stigende efterspørgsel på assistance ifm. konverteringsopgaver til Microsoft Dynamics NAV. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde med ERPgruppen, for at styrke os yderligere på dette område og sikre at vi kan levere en professionel projektstyring på større NAV-konverteringsprojekter.

inu:it går således mere aktivt ind på markedet for både små og store NAV konverteringsopgaver. Platformen passer perfekt ind vores IT-portefølje, da vi også kan tilbyde professionel hosting af NAV-løsninger.

Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) er et fleksibelt økonomisystem, der indeholder en række funktioner til håndtering af salg, lager, logistik, projektstyring mm. og er velegnet til grønlandske virksomheder uanset størrelse og branche.

For at tilpasse den enkelte virksomheds behov og arbejdsgange, er muligt at udvide Microsoft Dynamics NAV med en lang række tillægsløsninger, der kan integreres i økonomisystemet, såsom lønmodul, kasseløsning, scannerløsning mm.

I perioden 20. – 29. august har vi besøg af en konsulent fra ERPgruppen. Vi vil sammen mødes med vore kunder og vise dem fordelene ved at skifte til Microsoft Dynamics NAV.

I uge 38 vil inu:it følge op på møderne og invitere vore grønlandske kunder til en række seminarer, hvor der udover NAV også vil blive fokuseret på AV-løsninger og print/kopi-løsninger. Der vil blive sendt information ud om arrangementet indenfor den nærmeste fremtid.

Hvis du ønsker at høre mere om Microsoft Dynamics NAV, er du velkommen til at ringe til Jan Lynge-Rasmussen på 36 55 84, eller Winnie Reinert på 36 55 37 og aftale et møde.