Til vores hovedkontor i Nuuk søger vi en serviceminded og ansvarsbevidst salgssupporter, der kan lide at have mange bolde i luften og ikke er bange for at arbejde selvstændigt. Hvis du er typen der brænder for at give kunden den bedste service – er du netop den vi søger.

STILLINGEN
Vi tilbyder en stilling, hvor du fra dag 1 indgår i et travlt team der håndterer kundeforespørgsler fra mange forskellige kunder. Du kommer til at arbejde med IT-salg generelt, daglig tømning og opfølgning af salgsafdelingens mailindbakke, indkøb, lagerstyring, udarbejdelse af tilbud, håndtering af software/hardware forespørgsler, RMA-opgaver samt telefonpasning. Vi lægger stor vægt på at du forstår vigtigheden af at yde en god service til vores kunder og have et gnidningsfrit samarbejde med dine team-kolleger. Du får et spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel afdeling, hvor man gør en forskel og følger opgaverne til dørs.

KVALIFIKATIONER & KOMPETENCER
Som salgssupporter forestiller vi os, at du:

 enten har en uddannelse inden for faget med gode resultater eller at du har flair for salg og service,

 har et par års erfaring med salgssupport gerne fra en større organisation,

 taler og skriver både grønlandsk, dansk og engelsk, så du kan kommunikere problemfrit med leverandører og kolleger,

 og har solidt kendskab til Microsoft platformen.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Et job med stor frihed, masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. En flad struktur med højt til loftet og dejlige kolleger, der står klar med sparring og hjælp. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring, kantineordning og diverse benefits.

SPØRGSMÅL TIL JOBBET?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Piitaaraq Rosbach på tlf. 36 55 80 / 55 07 80.

ANSØGNING
Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning samt CV til Teamleder Piitaaraq Rosbach (pro@inuit.gl) senest den 15.11.2018.

OM VIRKSOMHEDEN
inu:it a/s er en it virksomhed med fokus på it infrastruktur – etableret i 1996 i Grønland, og i dag med mere end 55 medarbejdere fordelt på Aalborg, Thisted, Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. I Grønland er inu:it a/s den største private it virksomhed, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder. I Danmark er inu:it beliggende i Nordjylland og fokuserer på kerneområdet - it infrastruktur til erhvervskunder i primært Nordjylland. Se mere på www.inuit.dk og www.inuit.gl