Vores køkkenleder har søgt nye udfordringer.
Derfor søger vi snarest muligt en dygtig og engageret køkkenleder til vores hovedkontoret i Nuuk.

STILLINGEN

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvor du får hovedansvaret for både indkøb og tilberedning af velsmagende frokost til firmaets ansatte og evt. gæster alle ugens fem dage samt tilberedning af lækker morgenmad hver fredag. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer.

KVALIFIKATIONER
Din fornemmeste opgave bliver at tilberede varieret mad af en god kvalitet. Du kan lide at lave kreativ og lækker mad samt at kræse for smagsløgene. Det er vigtigt for os at du kan holde humøret højt – også når der er travlt. Vi foretrækker at du har erfaring med indkøb og madlavning - gerne fra en større virksomhed.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Et job med både stort ansvar og stor frihed. Lys og rummelig ny kantine udstyret med alle nødvendige køkkenfaciliteter. Uformelle og flinke kolleger. God fast løn efter kvalifikationer inkl. pension, sundhedsforsikring og diverse benefits.

SPØRGSMÅL TIL JOBBET?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Salgskonsulent og Teamleder Lis Tove Petrussen på tlf. 36 55 67 eller 55 88 00.


ANSØGNING
Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning samt CV til Salgs- og marketingchef Klaus Karlshøj Poulsen (kkp@inuit.gl) senest mandag den 19.11.2018.

OM VIRKSOMHEDEN
inu:it a/s er en it virksomhed med fokus på it infrastruktur – etableret i 1996 i Grønland, og i dag med mere end 55 medarbejdere fordelt på Aalborg, Thisted, Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. I Grønland er inu:it a/s den største private it virksomhed, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder. I Danmark er inu:it beliggende i Nordjylland og fokuserer på kerneområdet - it infrastruktur til erhvervskunder i primært Nordjylland. Se mere på www.inuit.dk og www.inuit.gl