Både Kommuneqarfik Sermersooq og Selvstyret har meddelt, at man fra 2018 ikke længere modtager papirfakturaer, men derimod kun modtager elektroniske fakturaer i OIOUBL format.

Er din virksomhed klar?

Hvis ja, så kan I se bort fra denne mail og nyde, at alt er i skønneste orden - hvis ikke, kan vi hurtigt hjælpe jer med at få integreret vores OIOUBL modul i jeres C5 løsning, så I er klar til elektronisk fakturering.

Hvordan bliver din virksomhed klar til elektronisk fakturering?

 • De fleste versioner af C5 understøtter kun OIOXML, vi har derfor lavet et modul, som understøtter det rigtige format – OIOUBL modulet koster kr. 2.500,- / opdateringsabonnement hertil koster kr. 400/år.
 • Udover OIOUBL modulet skal der tilkøbes og opsættes en VANS transport løsning (for at kunne aflevere filerne). Det kan fx være en konto hos Sproom, der er gratis for de 10 første dokumenter, og kan tilpasses behovet for antal fakturaer – www.sproom.dk
 • Endelig koster det installation, opsætning og test. Vi estimerer, det tager 2-3 timer at implementere, men det vil være individuelt og afhænge af jeres eksisterende opsætning samt valg af VANS transportør. Processen omfatter:
  • Installation af modulet i C5
  • Hjælp med oprettelse af konto hos VANS transportør (fx Sproom)
  • Hjælp til opstart på oprydning i debitorkartotek (GLN-numre skal stå i separat felt i debitorkartoteket, der skal være indsamlet EAN/GLN numre på samtlige relevante debitorer etc.). Her skal der påregnes intern tid til selve oprydningen, som ikke er en del af installation, opsætning og test.
  • Efterfølgende test og hjælp til igangsætning

Vil I videre?

Uanset om I har spørgsmål, brug for yderligere information og hjælp, eller er klar til at komme i gang, så står vi altid klar.

Kontakt blot vores ERP konsulenter - Winnie Reinert (36 55 37 / wir@inuit.gl) eller Jan Rasmussen (36 55 84 / jr@inuit.gl) - så hjælper de jer hurtigt videre!