Ledige stillinger 


Ambitiøs Account Manager

Til vores hovedkontor i Nuuk søger vi en dedikeret ny medarbejder, der vil tage ansvar for vores kunder i Grønland. Er du en kvalitetsbevidst sælger med stort S - er du netop den person vi søger.

STILLINGEN
Du får ansvaret for at servicere og udvide salget til den eksisterende kundemasse. Herunder tilbudsgivning i form af internet/telefoni/hosting/hardware/software, oprettelse af nye aftaler og opfølgning på eksisterende aftaler. Vi lægger stor vægt på at du forstår vigtigheden af at yde en god service til vores kunder og at have et gnidningsfrit samarbejde både med dine team-kolleger og på tværs af afdelingerne, når opgaver skal overdrages til virksomhedens konsulenter.

Du får et spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel afdeling, hvor man gør en forskel og følger opgaverne til dørs.

KVALIFIKATIONER & KOMPETENCER
Som Account Manager forestiller vi os, at du:

  • elsker at sælge, kan tale med mennesker på alle niveauer i en organisation og evner at gå i dialog med kunder om deres forretningsmæssige udfordringer. Som account manager evner du at skabe, udvikle og vedligeholde langvarige værdifulde samarbejder med dine kunder.
  • har solid viden inden for grundlæggende IT, erfaring med forskellige hardware løsninger, forståelse for softwarelicenser, telefoni, netværksløsninger, CRM-system. Kendskab til C5 er en fordel, men ikke en nødvendighed.
  • som noget helt naturligt tager ansvar og selvstændigt planlægge og konstant drive salgsindsatsen fremad, og som person er du naturligt udadvendt, tillidsvækkende, idérig og har en positiv indstilling.
  • har lyst til at indgå i et dynamisk team i et firma, der har oplevet en kraftig vækst, og som vil videre og blive bedre til det, vi gør. Vi har en kultur med hjertet på rette sted og en høj grad af frihed til at sætte rammer for egen succes.
  • taler og skriver både grønlandsk, dansk og engelsk, så du kan kommunikere problemfrit med leverandører og kolleger.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Et job med stor frihed, masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. En flad struktur med højt til loftet og dejlige kolleger, der står klar med sparring og hjælp. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring, kantineordning og diverse benefits.

ANSØGNING
Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning samt CV til Teamleder Piitaaraq Rosbach (pro@inuit.gl) senest den 15.04.2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Piitaaraq Rosbach på tlf. 36 55 80 / 55 07 80.

Uopfordrede ansøgninger

Vi hører altid gerne fra højt kvalificerede kandidater, der ser inu:it som en attraktiv arbejdsplads. 

Send CV og referencer til lia@inuit.gl sammen med en motiveret ansøgning og fortæl os, hvad du mener at kunne bidrage med, og hvorfor du gerne vil arbejde netop her. 

Vi vil altid besvare din henvendelse, og vi gemmer relevante ansøgninger i op til 6 mdr.

Samarbejde og uddannelse

inu:it har afdelinger i både GL og DK, og vi arbejder tæt sammen på tværs af landegrænser og tids-zoner. Det giver rige muligheder for såvel sparring som kompetenceudvikling, og vi fokuserer konstant på løbende uddannelse af vores medarbejdere. 

Frokostordning

I køkkenet sørger dygtige Aviaq for, at vi får en fantastisk frokost hver dag, og om fredagen er der fælles morgenmøde med den helt store brunch-buffet, som ingen ønsker at gå glip af!

Fællesskab

Som medarbejder i inu:it indgår man i én stor familie. Vi arbejder hårdt, har det sjovt og hygger os sammen - i pauser, til fælles arrangementer, i fritiden og ikke mindst på den årlige jagttur.