inu:it a/s er et veletableret grønlandsk konsulenthus med afdelinger i Sisimiut, Ilulissat samt i Thisted og Aalborg i Danmark og mere end 50 medarbejdere, der arbejder med en meget bred palette af ydelser indenfor IT.

I 20 år har vi arbejdet med it i hele Grønland. Det har været en fantastisk rejse – fra helt nystartet til veletableret, fra 2 til 50 medarbejdere og fra 1 til hundredevis af kunder. Det har været udfordrende, hårdt, lærerigt og sjovt.

Sammen med vores fantastiske medarbejdere er der skabt en unik kultur, hvor fokus er på at levere gode kundeoplevelser i fællesskab. Gennem kreativitet, samarbejde, uddannelse og udvikling.

Iværksætterånden lever stadig, og der er frihed til udvikling og ansvar for eksekvering. Det handler om at løse vores kunders udfordringer – og vi er altid klar til at handle hurtigt og hjælpe til, når det brænder på.

HistorienDirektør Martin Gjødvad

inu:it blev etableret som Inu:IT A/S i 1996 af Martin Gjødvad, som et IT hus med fokus på salg af IT hardware og software samt IT support.

I 2000 gik Martin et skridt videre i det grønlandske erhvervsliv, idet han sammen med Cuno Jensen stiftede Kontorhuset Grønland A/S. Denne virksomhed fokuserede sin indsats på salg af kontorudstyr – herunder Canon kopimaskiner – og kontormøbler.

Med synergi for øje besluttede man sig i 2006 at fusionere Inu:IT A/S og Kontorhuset Grønland A/S. Det nye selskab – Inu:IT Kontorhuset A/S – fremstod nu som en totalleverandør af IT og printløsninger, IT hardware og software samt kontorudstyr.

I 2011 besluttede man at skærpe virksomhedens fokus på kerneområderne. Som følge heraf blev Inu:IT Kontorhuset A/S’ møbel- og kontorudstyrssalg, herunder salget fra 3 erhvervsbutikker i Nuuk, Qaqortoq og Sisimiut, afhændet til Arctic Import A/S. Som en del af processen blev virksomhedens navn på ny ændret - nu til inu:it a/s.

1. november 2013 åbnede inu:it a/s så en afdeling i Danmark med 3 konsulenter, og i dag er 18 medarbejdere tilknyttet den danske afdeling. Kontoret ligger i Thisted, og fokus er på salg af IT infrastruktur til erhvervskunder.

Senere, den 1. marts 2018, åbnede inu:it a/s også et kontor i Aalborg.

I dag er vi mere end 50 medarbejdere fordelt på 6 lokationer i hhv. Nuuk, Ilulissat, Sisimiut, Qaqortoq, Thisted og Aalborg.


Medarbejdere i inu:it Nuuk

 

inu:it i Nuuk

Vi sidder ca. 30 medarbejdere i Grønland primært på hovedkontoret i Nuuk, men samtidig har vi medarbejdere i Qaqortoq, Sisimiut og Ilulissat.

Fokusområderne er it infrastruktur, it supportaftaler, hosting/cloud, kopi/print, it salg, internet til erhverv, IP telefoni, AV løsninger, C5/NAV.


 

inu:it i Danmark

I dag er vi ca. 25 medarbejdere tilknyttet den danske afdeling af inu:it.

Fokusområderne er it infrastruktur, it supportaftaler, hosting/cloud, og it salg.

Vores konsulenter i Danmark har alle mange års erfaring med at løse opgaver indenfor rådgivning, netværk, kabling, server/storage, optimering, driftsstøtte og support, og de har hjulpet en lang række forskellige virksomheder med at få skabt en velfungerende infrastruktur.

Medarbejdere i inu:it DK