En velfungerende print og kopi-løsning kræver løbende service og support. Enten er I som kunde selv i stand til at løfte den opgave, eller også kan I vælge at bruge vores serviceorganisation til opgaven.

Vi servicerer og supporterer flere hundrede print- og kopiløsninger fra vores 4 serviceafdelinger i Nuuk, Sisimiut, Ilulissat og Qaqortoq. Vores serviceteknikere har alle været hos os i mange år og er naturligvis både uddannede og løbende certificerede.

Et stort lokalt lager af service og forbrugsstoffer er med til at sikre vores høje serviceniveau og hurtige responstid, og er der behov for at bestille reservedele eller forbrugsstoffer i DK, har vi egen shippingafdeling i Grønlandshavnen i Aalborg, som sikrer hurtig og effektiv samt omkostningsoptimeret levering.

Serviceaftale?

Det er vores erfaring, at rigtig mange kunder sætter stor pris på at have en serviceaftale. Det giver tryghed at vide, at maskinerne løbende serviceres, og at det altid er muligt at kontakte vores support for hjælp uanset om problemet kan afhjælpes pr. telefon, eller om vi sender en servicetekniker ud for onsite support.

Læs mere om vores serviceaftaler her.

Kyocera forhandler