Kyocera logo

I mange virksomheder kan der være store besparelser i at styre print og scanning effektivt, sikkert og omkostningsbevidst.       

I inu:it er vi forhandler af Kyocera printere og multifunktionsmaskiner – valgt bl.a. på grund af den høje kvalitet samt de lave samlede ejerskabsomkostninger (TCO), men også i høj grad pga. de mange muligheder for integrerede løsninger til print- og scanningshåndtering, der bl.a. omfatter funktionalitet som: 

  • Dokumentsikkerhed – for bedre beskyttelse af virksomhedsoplysninger
  • Intelligent fordeling – for bedre printflow og omkostningsstyring
  • Mobil print – til enhver printer fra enhver mobil enhed
  • Omkostningskontrol – for bedre kontrol med printbudgetter
  • Sikker print – for sikker print af følsomme dokumenter
  • Avanceret scanning – gør fremstilling og distribution af information enkelt

Kyocera sætter endvidere miljøet i højsædet - specielt med Ecosys produkterne.

LO ECOSYS Logo Green

ECOSYS står for ECOlogy, ECOnomy og SYStem-udskrivning. Med sine unikke komponenter med lang levetid er Kyoceras ECOSYS-enheder designet til at maksimere holdbarheden og minimere de samlede ejerskabsomkostninger med hensyn til vedligeholdelse, administration og forbrugsstoffer.

Det kassettefrie system betyder, at toneren er det eneste forbrugsstof, og at den næsten aldrig skal udskiftes. Det modulære design gør det muligt at tilføje workflow-forbedrende funktioner efter behov, og den integrerede systemsoftware leverer langtrækkende kompatibilitet på tværs af netværk.

Interesseret?

Har din virksomhed brug for at få gennemgået den eksisterende printløsning, eller vil du bare gerne høre mere om mulighederne i en integreret printløsning fra Kyocera, så kontakt Klaus Poulsen på kkp@inuit.dk eller Jørgen Katholm på joka@inuit.dk.