ECOSYS

Teknologi med fokus på miljøet.

Beskyttelse af miljøet spiller en meget vigtig rolle i KYOCERA’s daglige arbejde. Forskningen i de sidste årtier har ikke blot været fokuseret på udvikling af de mest avancerede dokumenthåndteringsløsninger, men også på udvikling i harmoni med miljøet.

KYOCERA var pionerer med ECOSYS teknologien – der anvender komponenter med lang levetid og kun ét forbrugsstof, nemlig toner. Dette reducerer affaldsmængden og ikke mindst omkostningerne til forbrugsstoffer væsentligt. Alle KYOCERA’s nye produkter er udviklet med komponenter med lang levetid. Brugere af KYOCERA’s produkter beskytter miljøet, samtidig med at de høster fordelene ved den laveste omkostning pr. side og den laveste TCO (Cost of Ownership).

Flere KYOCERA produkter har fået den anerkendte udmærkelse '''Blaue Engel' – den mest prestigefyldte miljøudmærkelse i Tyskland.

Svane - det nordiske miljømærke

KYOCERA udvikler produkter med tanke på miljøet.

Et produkt mærket med Svanen er forbrugerens garanti for, at produktet og tjenesteydelser hører til blandt de mindst miljøbelastende inden for produktgruppen. KYOCERA arbejder målrettet på at samtlige printere og multifunktionsmaskiner til enhver tid skal være Svanemærket. Licens-nummer 315 023.