Finansiering er en god løsning, hvis du som kunde ønsker, at sprede den samlede investering ud over hele maskinens levetid i stedet for at binde store enkeltbeløb i maskinen.  

inu:it tilbyder en nem og gennemskuelig finansiering af dine maskiner, hvis denne løsning er den mest fordelagtige for dig som kunde.

Hos de fleste af vores konkurrenter, tilbydes finansiering igennem et eksternt leasingselskab. Dette kan nogle gange gøre den samlede investering sværere at gennemskue. Hos inu:it handler du kun med inu:it, idet vi bærer finansieringen selv, så vi sikrer en simpel og gennemskuelig proces for vores kunder.

Med vores finansieringsaftaler får du en samlet løsning, hvor service og finansiering ligger i en overskuelig aftale, så der nemt kan budgetteres med alle løbende driftsudgifter.

inu:it tilbyder alle former for finansiering. Eksempelvis også delfinansiering, hvor en kundes behov ligger udover det beløb, der er til rådighed. Her kan vi lave vi en kontanthandel på rådighedsbeløbet og en finansieret aftale på resten.

Du er altid velkommen til at ringe til Klaus Poulsen på 36 55 60 og få en snak og de forskellige muligheder for finansiering.