Vores kernekompetence er it infrastruktur. Det handler om alt fra netværk, server/storage, backup, sikkerhed og support til rådgivning, design og implementering af såvel simple som komplekse it løsninger.

Grundlæggende er vores tilgang og filosofi, at vi sørger for at løse opgaven med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og udfordringer - det handler om at skabe værdi. Det gør vi ved at gøre det komplicerede og uoverskuelige enkelt og forståeligt. 

Uanset om det drejer sig om små eller store opgaver - en ny Firewall eller en komplet netværksomlægning, så står vi klar med de rette kompetencer til at løse opgaven.

Vores yderst kompetente konsulenter har arbejdet med it infrastruktur i årevis, er højt kvalificerede og certificerede, og har masser af erfaring fra hundreder af installationer at trække på.

Det er din bedste garanti som kunde:

Vi er kompetente, vi er erfarne og vi er committede til at hjælpe dig med at få skabt og vedligeholdt en it infrastruktur, som på bedste vis understøtter og hjælper din virksomhed med at nå de forretningsmæssige mål.  

Kontakt os på 36 55 00 eller skriv til salg@inuit.gl, hvis du har brug for yderligere information eller et konkret tilbud.

Seniorkonsulent afd. har 4 kompetente seniorkonsulenter tilknyttet i Nuuk og yderligere 3, der kan trækkes på i vores DK afd.

I det daglige sidder 7 konsulenter klar i vores support afd. til at hjælpe vores mange kunder med den daglige support.

Vi har også en netværksafd. i Nuuk med 4 dygtige netværkskonsulenter, og kan trække på yderligere 3 i vores afd. i DK.