Hvad er SALTO adgangskontrolsystemer?

Salto er et elektronisk låse system, som erstatter de traditionelle låse, som alle kender i dag.

Uanset om du administrerer et hotel, en skole, en lufthavn, et sygehus, en kontorbygning eller en offentlig institution, og uanset om du har brug for at kontrollere 6 eller 1000 døre, så har du behov for en adgangskontrolpartner, du kan stole på.

Dette er grunden til, at mere end 7.000 kunder rundt omkring i verden, herunder nogle af verdens bedste universiteter, store virksomheder, hoteller og sygehuse, har valgt SALTO til at levere deres adgangskontrolsystemer.

I Grønland har inu:it leveret Salto adgangskontrolsystemer til bl.a. Selvstyret, Skipperskolen, Skiliften, KAF/G.U. og mindre virksomheder.

Værd at vide om SALTO...

Siden opstarten i 2001, har SALTO haft dét ene mål: At udvikle et adgangskontrolsystem i verdensklasse, der enkelt og effektivt kan give brugerne mulighed for at administrere alle deres adgangsbehov og låse alle døre uden indviklede og dyre, kablede systemer. En sådan løsning skal være let at installere og konfigurere, billig, pålidelig, komplet og fremtidssikret. Læs mere om SALTO og deres låsesystemer her