Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede kandidater.

Ser du dig selv som kommende medarbejder i inu:it, så send din motiverede ansøgning inkl. CV og referencer til st@inuit.gl.


Ledige stillinger

 
Senior IT-konsulent med lyst til varierende og spændende opgaver

Er du en selvstændig, erfaren senior IT-konsulent med en høj grad af disciplin og oveblik, så har vi måske jobbet til dig!

inu:it er i vækst og søger derfor en erfaren senior IT-konsulent med bred viden og erfaring inden for servere, firewalls og Microsoft produkter.

Se det fulde stillingsopslag her: https://www.jks.dk/jobs/it-konsulent-20999

JKS CAREER A/S er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, skal du sende en ansøgning, cv samt relevante bilag pr. mail til: 199sst006@jks.dk

 

Samarbejde og uddannelse

inu:it har afdelinger i både GL og DK, og vi arbejder tæt sammen på tværs af landegrænser og tids-zoner. Det giver rige muligheder for såvel sparring som kompetenceudvikling, og vi fokuserer konstant på løbende uddannelse af vores medarbejdere. 

Frokostordning

I køkkenet sørger Berlyn for, at vi får en fantastisk frokost hver dag, og om fredagen er der fælles morgenmøde med den helt store brunch-buffet, som ingen ønsker at gå glip af!

Fællesskab

Som medarbejder i inu:it indgår man i én stor familie. Vi arbejder hårdt, har det sjovt og hygger os sammen - i pauser, til fælles arrangementer, i fritiden og ikke mindst på den årlige jagttur.