Ledige stillinger

RECEPTIONIST / ADMINISTRATIV MEDARBEJDER SØGES

Til inu:it’s kontor i Nuuk søger vi en kvik, udadvendt og serviceminded receptionist og administrativ medarbejder. Du skal kunne smile i telefonen, få vores gæster til at føle sig velkomne og være et administrativt samlingspunkt for en lang række forskelligartede opgaver som fx rejsebooking, administration af vakantboliger, postomdeling, arkivering etc.

Det kræver overblik samt at du kan arbejde selvstændigt i en varieret hverdag, ligesom du forstår vigtigheden af at yde god service til vores kunder. Har du endvidere en struktureret tilgang til jobbet, evnen til at balancere mange forskelligartede opgaver samt frem for alt et smittende godt humør vil det klart være en fordel.

KVALIFIKATIONER & KOMPETENCER
  • Erfaring fra reception / administration
  • Kendskab til Word og Excel
  • God telefonstemme
  • Kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt
  • Grønlandsk og dansk i både tale og skrift
VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Vi tilbyder en stilling, hvor du får mulighed for en varieret arbejdsdag samt at udfolde både dine sociale og dine administrative evner i et godt samspil med resten af huset. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. En flad struktur med højt til loftet og dejlige kolleger, der altid står klar med sparring og hjælp. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, Danica sundhedsforsikring, kantineordning og diverse benefits. Der stilles ikke bolig til rådighed.

SPØRGSMÅL TIL JOBBET?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Klaus Poulsen på tlf. 36 55 60 / mobil 54 71 13.

ANSØGNING

Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så kan du se dig selv som vores nye kollega, så send din motiverede ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til: st@inuit.gl

OM VIRKSOMHEDEN

inu:it a/s er Grønlands største private IT virksomhed med over 50 ansatte, der fremstår som en solid og professionel leverandør til både det grønlandske erhvervsliv, de offentlige institutioner og virksomheder samt private. Siden 2013 har inu:it endvidere en afdeling i Danmark. 

  

Samarbejde og uddannelse

inu:it har afdelinger i både GL og DK, og vi arbejder tæt sammen på tværs af landegrænser og tids-zoner. Det giver rige muligheder for såvel sparring som kompetenceudvikling, og vi fokuserer konstant på løbende uddannelse af vores medarbejdere. 

Frokostordning

I køkkenet sørger Berlyn for, at vi får en fantastisk frokost hver dag, og om fredagen er der fælles morgenmøde med den helt store brunch-buffet, som ingen ønsker at gå glip af!

Fællesskab

Som medarbejder i inu:it indgår man i én stor familie. Vi arbejder hårdt, har det sjovt og hygger os sammen - i pauser, til fælles arrangementer, i fritiden og ikke mindst på den årlige jagttur.